Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Hven rundt på cykel

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Den svenske ø Hven byder på dejlige oplevelser inden for natur, kultur og kunst. De fleste kender Tycho Brahe og hans Uranienborg, men nu har mange kunsthåndværkere fundet ro og inspiration på øen. Her er åbne værksteder og gallerier. Hven er desuden kendt for sin produktion af økologisk durumhvede, rapsolie og whisky! Vi sejler til Hven fra Havnegade og undervejs vil der være morgenkomplet til alle deltagere. Når vi ankommer til Hven, står den på cykeltur med vores guide øen rundt - til de mange historiske og hyggelige steder. Vi stopper undervejs for at spise frokost på det traditionelle svenske hotel "Turistgården". Sidst på dagen vil der være tid til et hvil eller en is, inden færgen bringer os tilbage til København.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-06-2018, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr826121
Adresse Havnegade
Havnegade 39
1058 København K
LokaleHavnegade 39
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

02-06-2018 Lørdag 09:00  -  18:00

Faktaoplysning

Bemærk Vi mødes Havnegade ved Cort Adelersgade.- Mødetid senest kl. 09.00. OBS:Tilmelding og betaling til AOF for ture er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.