Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Vikingetur til Hedeby, Ribe og Jellinge

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Se rejsebeskrivelse for Vinkingeturen - klik her

Tag med på en helt speciel tur hvor næsten alt drejer sig om vikinger. Vores viden om vikingerne vokser fra år til år. I dag ved vi at de ikke kun var grumme krigere som tog land, slog munke ihjel og stjal kirkesølvet. De var også bønder og handelsfolk som rejste ud - godt nok med både skjold og sværd. Deres hverdagsliv, kampe og tro er i dag velbelyst og det er netop den mangfoldighed vi skal møde på vores tur. Vi kører direkte til Vikingemuseet i Hedeby ved Slegsvig - dog med stop på Fyn for en kop formiddagskaffe. Besøget i Hedeby starter med frokost og herefter ser vi området og museet. Fra Hedeby kører vi tilbage over grænsen - med et indkøbsstop. Vi skal overnatter ude ved Vesterhavet på det smukt beliggende hotel Ballumhus. Efter indkvartering er der aftensmad og er der forsat energi mulighed for en gå-tur langs digerne. Næste morgen kører vi til Ribe, hvor vi besøger både domkirken og Vikingemuseum Ribe og inden vi forlader Ribe spiser vi frokost. Fra Ribe går turen mod Jelling med et stop ved Ravning - bro og vej fra Vikingetiden. I Jelling er der rundvisning i det flotte anlæg og museum. Besøget i Jelling slutter med kaffe og en bolle så vi er klar til at køre den lange vej hjem.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-05-2018, kl. 07:00

Ugedag Torsdag, Fredag
Holdnr827073
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer4
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

17-05-2018 Torsdag 07:00  -  20:00
18-05-2018 Fredag 07:00  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Hellerup Station ved busserne. Turen omfatter bus t/r inklusiv dansk guide, overnatning i dobbeltværelse på hotel Ballumhus, 2 x frokost, 2-retters middag, morgenmad, 2 x kaffe, entréer og interne guider. Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg af 200 kr. pr. person. Kontakt kontoret. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før turen. Teknisk rejsearrangør: Lyngby Turistfart A/S. Medlem af Rejsegarantifonden nr. 242.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.