Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Hundested med verdenskunst

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Vi kører med bus op til den hyggelige provinsby med kun 8.600 indbyggere for at blive forkælet med kunst i verdensklasse. Her finder vi, som perler på en snor, bl.a.: Snedkeriet Egeværket, der er kendt for sine smukke skabninger samt naboen, lige ved siden af: glaspusteriet Bachhaus & Brown, der har skabt verdenskendt kunst i glas. Selv i New York, kan man på Museum of Modern Art, opleve værker herfra. Mens vi nyder et glas vin og lidt snacks, vil kunstnerne og håndværkerne selv fortælle om deres smukke værker. Efter disse interessante kunstbesøg, er der mulighed for at spadsere lidt rundt i byen, inden vi atter samles på restaurant "Spisehuset Knud", hvor vi skal nyde et stykke smørrebrød.
AOF´s Pia Mengel vil på turen fortælle lidt om glas og porcelæn.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-05-2020, kl. 09:30

Ugedag Søndag
Holdnr35124
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

17-05-2020 Søndag 09:30  -  14:45

Faktaoplysning

Bemærk Bus tur-retur fra Hellerup station til Hundested. Kunstnere og håndværkere vil fortælle om deres værker mens der serveres vin og snacks. I får også et stykke smørrebrød på restaurant " Spisehuset Knud" med drikkevarer for egen regning.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.