Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Ledige pladser

Humlebæks økologiske Mikro Mejeri

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Humlebæk Mikro Mejeri er et lille mejeri, der er begyndt helt fra bunden. Mejeriets formål er at producere mejeriprodukter, som produkterne oprindeligt blev fremstillet. Stedet går ikke på kompromis med kvaliteten og der er stor respekt for råvarer. Det er essentielt at der kan smages forskel. I dag produceres der både oste- faste og bløde samt smør og frisk fløde - alt lavet med respekt for det gamle håndværk. Brian Nørtoft, der ejer stedet, vil fortælle os om en produktion af mejerivarer, helt fra bunden, med udsøgte råvarer, og vi kommer også til at se hvordan produktionen foregår. Efter rundvisningen trakteres vi med ostebord ledsaget af vin. Man kan selvfølgelig købe mejeriets lækre produkter på denne aften.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-04-2020, kl. 17:15

Ugedag Onsdag
Holdnr35115
Adresse Humlebæks øko Mikro Mejeri
Hørsholmvej 3
3050 Humlebæk
LokaleMejeri
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

15-04-2020 Onsdag 17:15  -  19:15

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Ejeren af stedet viser rundt og fortæller om produktionen af mejerivarer. Efter rundvisningen trakteres vi med ostebord ledsaget af vin.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.