Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Marianne Bentzen
Ledige pladser

Århusgadekvarteret i Nordhavn

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med på en guidet rundvisning gennem Århusgadekvarteret og oplev det nye Nordhavn - en ny bydel ved vandet i fortsat hastig forandring og med stor vægt på bæredygtighed. Modsat mange andre nye byrum, så rummer kvarteret over 100 års historie, og indtil 2014 var det et handels- og industriområde med bygninger, siloer og kajanlæg som en del af Københavns Frihavn. En fortid, som der i dag gøres meget for at bevare og respektere, så nyt og gammelt kan gå hånd i hånd. Vi skal rundt i hele kvarteret og opleve alle de spændende arkitektoniske og historiske bygninger bl.a. den ikoniske DLG-silo: 'hva drikker mølr' - nu The Silo, det prisvindende: Konditaget Lüders, de unikke perler: Portland Towers, den tidligere våben- og ammunitionsfabrik med tilnavnet, Riffelsyndikatet og det spændende bykvarter: Frikvarteret. Dagen slutter oppe i 62 meters højde på toppen i Restaurant Silos skybar med kaffe og kage - og en helt fantastisk udsigt! Turen omfatter guidet gåtur i Århusgadekvarteret og kaffe/te/kage på 17. etage i Restaurant Silo, og er ikke egnet for gangbesværede.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-05-2020, kl. 13:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr2022851
Adresse Nordhavn
Trelleborggade/Aberdeengade
2150 Nordhavn
LokaleÅrhusgadekvarteret
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

26-05-2020 Tirsdag 13:00  -  15:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Hvor Trelleborggade og Aberdeengade mødes, 2150 Nordhavn. Indgang til Århusgadekvarteret ved plads med skulpturen, NORDhavnPil. Slutsted: Restaurant Silo, Helsinkigade 29, 17. etage. Bemærk: Turen omfatter guidet rundvisning og kaffe/te/kage på 17. etage i Restaurant Silo. Turen er ikke for gangbesværede. Turen varer samlet 2 timer.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.