Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Trafiktårnet, Banedanmarks nye øje

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Mange har nok undret sig over, hvad der gemmer sig i den specielle runde bygning overfor Fisketorvet.
Som led i Banedanmarks indførelse af nyt signalprogram på alle banestrækninger har man valgt at etablere to helt nye kontrolcentre - hvor dette er det ene. Tårnet er blevet trafikkens nye øjne i det både S-tog og fjern-og regionaltogtrafikkens styring skal foregå herfra. Det er således Banedanmarks og Vejdirektoratets trafikstyrings faciliteter, der er i huset. Bygningen er tegnet af Tranberg Arkitekterne og huset er 41 meter højt med en diameter på 41,5 meter. Vi har fået lov at kigge inden for til en rundvisning og orientering om det arbejde der foregår i huset. Huset har udover kontorer til overvågning og trafikstyring både møderum i stuen og loungeområde på toppen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-01-2020, kl. 14:25

Ugedag Onsdag
Holdnr2022533
Adresse Trafiktårnet, Banedanmark
Carsten Niebuhrs Gade 49
1577 København V
LokaleTårnets indgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

29-01-2020 Onsdag 14:25  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Indgangen til Trafiktårnet, Carsten Niebuhrsgade 49, 1577 Kbh. V. Arrangementet omfatter entré og rundvisning i Trafiktårnet ved personale fra Vejdirektoratet.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.