Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Anisse Vingård - med vinsmagning

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Anisse Vingård med tur i markerne og 5-6 vinsmagninger. Er du en ægte livsnyder, vil du med garanti også begejstres over at opleve smukke vinmarker, hvor den gode vin kommer fra og nyde den på den vingård den er lavet. Gennem de sidste par årtier er man begyndt at dyrke vin i Danmark og med stor succes på Anisse Vingård. Vi kommer helt ud i hjørnerne af vinmarkerne, hører om hvordan det er at dyrke vinstokke i Danmark, hvilke krav det stiller til dyrkningsmetoderne, og hvordan vejret spiller ind i resultatet af høsten. Efter markbesøget smager vi på nogle af stedets vine ledsaget af lidt ost og brød.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-09-2019, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr922523
Adresse Anisse Vingård
Præstevej 89
3000 Helsingør
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

22-09-2019 Søndag 11:00  -  13:30

Faktaoplysning

Bemærk Mødestedet er: Anisse Vingård, Præstevej 89, 3000 Helsinge. Vi kommer på besøg i vinmarkerne og får 5-6 vinsmagninger med lidt brød og vand. Vingårdens ejer viser rundt og holder foredrag på om stedet. Mulighed for at købe stedet vine, hvis det ønskes.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.