Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Københavns Rådhus - ukendte steder

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

En usædvanlig rundvisning i et usædvanligt hus. I januar 1903 fik København sit nuværende rådhus, tegnet af arkitekten Martin Nyrup. Huset indeholder mange finurligheder, symboler og hemmeligheder. Ud over de vanlige rum, der vises frem på rundvisninger, så som bryllupssalen, magistralsalen og biblioteket, vil vi som noget særligt komme i kælderen, hvor vi ser Rådhusets grundsten. Vi kommer også op på loftet og ud på svalegangen, hvorfra byens tage kan beundres. I det hele taget kommer vi mange steder, andre gæster ikke har mulighed for at opleve. Efter det spændende besøg, belønnes vi med lidt vin og vi får også lov til at smage en af de berømte rådhuspandekager.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-11-2019, kl. 15:55

Ugedag Onsdag
Holdnr921793
Adresse Københavns Rådhus
Rådhuspladsen 1
1550 København V
LokaleIndg. Rådhuspladsen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

06-11-2019 Onsdag 15:55  -  18:30

Faktaoplysning

Bemærk Efter vores besøg på ca. 2½ time serveres 1 glas hvidvin og 1 af de berømte rådhuspandekager. Rundvisningen og foredragh foregår ved en af stedets mest erfarne rundvisere fra Københavns Rådhus.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.