Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Lokal Rundviser
Ledige pladser

Bjørn Wiinblads kunstnerhjem og juleborde

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Bjørn Wiinblad (1918-2006) var en ener i dansk kunst med hans letgenkendelige streg - en humørfyldt, farverig og frodig kunsthåndværker. Hans stil var ofte overdådig og orientalsk inspireret, med mange farver, en tæt dekoration med blomster, småfugle, krimskrams og buttede figurer. Bjørn Wiinblad gik sine egne veje og adskilte sig markant fra det enkelte og stilrene nordiske design. Oplev Bjørn Wiinblads hjem, Det Blå Hus, i Sorgenfri. Der er ikke offentlig adgang til huset, kun ved gruppearrangementer. Huset står stadig urørt efter Bjørn Wiinblads død i 2006. Det var Bjørn Wiinblads eget ønske, at hans hjem skulle være et åbent kunstnerhjem og levende værksted for keramikere.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-11-2019, kl. 11:00

Ugedag Fredag
Holdnr922802
Adresse Bjørn Wiinblads hus
Højskolevej 5
2800 Kgs. Lyngby
LokaleVed lågen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

22-11-2019 Fredag 11:00  -  12:15

Faktaoplysning

Bemærk Møde: Du møder AOF´s konsulent ved hoveddøren til Bjørn Wiinblads Hus, senest 10 minutter før rundvisningen starter. Rundvisningen starter præcis. Bemærk: Arrangementet er ikke egnet for gangbesværede pga. trapper.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.