Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Gilleleje og Esrum Kloster

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Gilleleje er en af Danmarks mest idylliske byer, med små gader og stråtækte huse. Vi begynder med at besøge kirken inkl. kirkeloftet, hvor de danske jøder søgte skjul, inden de blev sejlet til Sverige. Desuden har byen Sjællands største fiskerihavn med rigtig mange sejlere sommeren i gennem.
Herefter besøger vi Gilleleje museum, der har til huse i en gammel fiskerbolig fra 1800 tallet og illustrerer fiskeriets historie i 500 år, og hvordan man boede, gik i skole og holdt fri i Gilleleje i fordums tid. Vi fortsætter med et kig i havnen for at indsnuse den særlige havneatmosfære. Derefter nyder vi en frokost i det ny renoverede hotel Gilleleje Strand, hvor ejeren vil vise os rundt. Dernæst skal vi besøge det gamle og restaurerede cistercienserkloster, Esrum Kloster, der huser en spændende udstilling om klosterlivet i middelalderen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-09-2019, kl. 09:25

Ugedag Torsdag
Holdnr922173
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

19-09-2019 Torsdag 09:25  -  16:30

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og guide tur-retur, entreer og rundvisning i klosteret, i kirken og i Gilleleje museum, samt frokost i hotel Gilleleje Strand.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.