Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Michelle Garnier
Ledige pladser

Willumsen og den kvindelige model

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kvindekroppen og kvinden som motiv er allestedsnærværende i Willumsens kunstneriske arbejde - fra klassisk studieobjekt over idealtyper til symbol på intime og personlige relationer. Kvinden er hos Willumsen ikke en fast defineret kategori, men muterer og forvandler sig konstant i kunstnerens streg: en kvindekrop bliver til barn, et bjerg bliver til kvinde, og musen træder ind som surrogat for kunstneren selv. Ofte fremstår kvinden i Willumsens værk som en kraftfuld og frigørende skikkelse, der bevæger sig i grænselandet mellem feminine og maskuline egenskaber. Med udgangspunkt i Willumsens arbejde med de kvindelige modeller inviterer udstillingen publikum indenfor i den kunstneriske proces, hvor spørgsmål om flydende kønsidentitet, stædig normafvigelse og evig kunstnerisk søgen synes at være de gennemgående, kreative drivkræfter. Udvalgte samtidskunstværker inddrages i udstillingen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-05-2019, kl. 13:00

Ugedag Onsdag
Holdnr922221
Adresse J. F. Willumsens Museum
Jenriksvej 4
3600 Frederikssund
LokaleVed indgangen.
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

29-05-2019 Onsdag 13:00  -  14:30

Faktaoplysning

Bemærk Rundvisningen foregår ved Michelle Garnier, som er kunsthistoriker.. Entreen betales af deltagerne på stedet og er ikke med i kursusprisen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.