Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Den Gule By i København

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Denne bydel er ukendt for mange, selv om den ligger midt i en pulserende bydel af København. Fra begyndelsen af 1900 tallet havde man, tæt på Hovedbanegården, et Centralværksted til at servicere togene, og i forbindelse med dette byggede DSB Nyboder-lignende boliger beregnet for værkstedets arbejdere. Internt blev bebyggelsen kaldt for Kineserbyen eller Den Gule By. Ikke pga. beboerne, men pga. husenes gule farve. I 2003 blev boligerne smukt renoveret og udlejet både til DSB ansatte og andre. Disse boliger, rækkehuse, er så efterspurgte at ventetiden for en bolig i området er 5-10 år.
Vi har fået en arkitekt til at vise os rundt i området og fortælle om arkitekturen mm og herefter vil en beboer og tidligere ansat tage over for at fortælle om, hvordan livet former sig i "Den Gule By".

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-04-2019, kl. 14:55

Ugedag Mandag
Holdnr922073
Adresse Den Gule By
Otto Busses Vej 38
2450 København SV
LokaleIndgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

29-04-2019 Mandag 14:55  -  16:15

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré og rundvisning med lokal guide i Den Gule By - tidligere boliger for DSB-ansatte.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.