Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Christiania og Cafe Nemoland

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Christiania er egentlig en by i byen. Denne "by" og så Tivoli samt Havfruen, ja, det er hvad turisterne som oftest spørger efter. Der er mange danskere, der aldrig har været i Christiania. Nu får de chancen. Eksperimentet begyndte med en besættelse af Bådmands Kasernen tilbage i ca. 1970. Gennem årene har der været mange diskussioner om området, og desværre også mange konfrontationer med myndighederne. Nu er området blevet fondsejet og er hjemsted for ca. 850 fastboende personer (plus det løse). Hash har altid været et ømt emne på Christiania, men måske er også dette spørgsmål ved at finde en løsning. Stedet gør mange gode ting for samfundets udsatte. Bl.a. afholder de hvert år de hjemløses jul. Der er også mange spændende værksteder, deriblandt en kvindesmedje og en fabrik for Christiania Bikes. Besøget begynder med et foredrag om stedet før og nu, hvorefter vi går rundt med lokale guider i små grupper og beser de spændende lokaliteter. Arrangementet afsluttes med et let måltid i Cafe Nemoland.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-06-2018, kl. 10:25

Ugedag Søndag
Holdnr822253
Adresse Christiania
Prinsessegade 35
1422 København K
LokaleHovedindgangen
Holdtimer0,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

17-06-2018 Søndag 10:25  -  13:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré og rundvisning med lokalguide på Christiania samt frokost med 1 gas vin i Cafe Nemoland.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.