Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Tommy P. Christensen
Ledige pladser

Dragør, Skanør og Falsterbo

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

En tur på Skånemarkederne. Historien om Skånemarkedets storhedstid, hanseaterne og høstsilden, er fortsat fascinerende. På denne heldagstur tager vi bussen over broen og besøger de gamle byer Skanør og Falsterbo, hvor vi ser på kirkerne og hvad der er tilbage fra storhedstiden. Her bliver der også tid til kaffe og kage. Inden da har vi været en tur i det gl. Dragør, hvor vi går på opdagelse i de krogede gader og om Dragørs oprindelse i de vilde sildemarkeder, længe før der var tænkt på hollændere, sejlskibstiden og Dragørfortet. Her får vi også en god frokost inden vi krydser Sundet og besøger de nu svenske sildelejer. På hele turen har vi selskab af en kulturhistoriker fra Elsbøll & Christensen. Så vi vil være fyldt af viden og oplevelser, når vi atter kører hjem over broen og er tilbage omkring kl. 18.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-05-2020, kl. 09:00

Ugedag Mandag
Holdnr2026021
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

11-05-2020 Mandag 09:00  -  18:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og guide tur-retur samt frokost på Dragør Fortet og kaffe med kage på Golfbanen i Falsterbo. På hele turen har vi selskab af en kulturhistoriker fra Elsbøll & Christensen. Så vi vil være fyldt af viden og oplevelser, når vi atter kører hjem over broen og er tilbage omkring kl. 18. HUSK passet. OBS: tilmelding til og betaling for busture er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.