Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Birgit Nilsson, Bjärehalvøen og Hovs Hallar

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I den nordligste del af Skåne ligger Bjärehalvøen og her ender Hallandsåsen ude Kattegat ved de majestætiske Hovs Hallar. Sverigs superdiva Birgit Nilsson blev født på Bjärehalvøen og hendes barndomshjem er i dag et hyggeligt museum. Her er vekslende udstillinger om hendes liv og ikke mindst hendes verdens karriere. Her skal vi både have en rundvisning med både sang og filmklip og eftermiddagskaffe. Inden vi når så langt har vi været på vandretur i naturreservatet Hovs Hallar. Helt ned af stier til klipperne ved vandet og langs den stenede strand. Smukt, dramatisk og lidt vildt, men efter turen spiser vi en velfortjent frokost på Hotel Hovs Hallar. Herfra køre vi en tur ud på den frodige Bjärehalvøen - kendt for kartofler, friske rodfrugter og kyllinger - og Torekov med båden til Hallands Väderø. Vi slutter rundturen i Svenstad på Birgit Nilsson Museet. Turen i Hovs Hallar kræver du er godt gående.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-06-2020, kl. 08:30

Ugedag Fredag
Holdnr2026031
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

19-06-2020 Fredag 08:30  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og guide tur-retur, rundvisning/entré Birgit Nilsson Museum, frokost samt kaffe og kage. Turen ledes af kulturhistoriker Lisa Elsbøll. Turen i Hovs Hallar kræver du er godt gående. HUSK passet! OBS: tilmelding til og betaling for busture er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.