Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Bornholm med Hammershus og Rø Kunstmuseum

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Tag med til et af Danmarks yderpunkter, Bornholm, med den smukkeste og meget fremmedartede natur - lige fra klipper i nord til de fineste sandstrande i syd. I nord har vi den enestående gamle borg Hammershus, hvor prominente personer som Leonora Christine og hendes mand Corfitz Ulfeldt havde "ufrivilligt ophold" indtil de flygtede. I 2018 åbnede et nyt natur- og kulturcenter 200m fra borgruinen. Vi tilbringer et par timer i området, inden turen fortsætter til Bornholms Kunstmuseum i Rø, der ligger lige ved de berømte Helligdomsklipper i et betagende landskab. Museet rummer både ny og ældre kunst og kunsthåndværk. Efter museumsbesøget kører vi til Gudhjem for at spise frokost- selvfølgelig "Sol over Gudhjem". Oplev også Bornholms og Danmarks største rundkirke fra middelalderen, Østerlars, bygget i ca. 1150. Kirken har været anvendt som almindelig kirke, men også som værn mod fjender fra havet. Vi afslutter turen i Rønne, inden færgen bringer os til Ystad og hjemad igen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-05-2019, kl. 06:40

Ugedag Søndag
Holdnr925063
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

26-05-2019 Søndag 06:40  -  19:40

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og guide tur-retur, færge, Besøg Hammershus, entréer til Rø Kunstmuseum og Østerlars Rundkirke, Frokost i Gudhjem Røgeri samt kaffe med lidt chokolade i bussen på turen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.