Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Rovfugle i Sydskåne

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Ørne og andre rovfugle har altid fascineret mennesker. De har siden oldtiden været brugt af de kongelige til jagt og som statussymbol i Østens herskerslægter. I Sydsverige ved Fyledalen, der er dannet i istidens afslutning af ismasserne omkring Vombsjön, har vi et af Nordeuropas bedste overvintringssteder for rovfugle af mange slags. Den dybe dal gør det til et godt sted for store fugle at svæve på opvinden ved skråningerne. Det rige liv af småvildt gør, at der er mad nok året rundt for såvel ørne, rød glente, musvåger og andre rovfugle. Ud over rovfugle kan vi være heldige at se en elg, rå- og dådyr, kronhjorte, ræve eller måske et vildsvin. Vi vil høre om områdets rovfugle, deres liv og adfærd og besøge de bedste udsigtspunkter, for at opleve hav- og kongeørne samt mange andre rovfugle. Et af stederne er Fyledalen der er 15-20 km lang og ligger tæt ved Ystad og vest for Tomelilla. Et andet er søen ved Näsbyholm.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-03-2019, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr926053
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

09-03-2019 Lørdag 09:00  -  15:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus-tur-retur og guide. Der vil være flere foto-stop, men kun korte afstande at gå. Husk varmt tøj og fodtøj, madpakke og evt. kikkert. Der er kaffe med sødt i bussen. Husk passet. Der tages forbehold for evt. prisstigning fra 1/1-2019 ved tilmelding efter denne dato. OBS: Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før turen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.