Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

West Side Story i Malmø

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I efteråret 2018 opfører Malmö Opera en af de største musical klassikere "West Side Story" skrevet af Leonard Bernstein, der har skrevet musikken med kendte numre som bl.a."Maria", "America", "Tonight" og "I Feel Pretty". Scenen er sat med to rivaliserende ungdomsbander i gaderne i New York. Men omdrejningspunktet er kærlighedshistorien mellem Tony og Marie. Det er en moderne og modig fortolkning af Romeo og Julies kærlighedshistorie. I rollerne som Tony og Maria har vi Anton Zetterholm/ Jonas Schlyter og den blændende sopran Frida Johansson. Med instruktøren Kasper Holten og scenografen Steffen Aarfing præsenterer vi et musicalshow, der er friskt, frækt og fuld af energi. Der synges på svensk . Inden forestillingen skal vi på rundvisning i operaen, hvorefter vi skal nyde en delikat frokost inkl. 1 glas hvidvin i balkonfoyeen. Herefter overværer vi musicalen. Der serveres kaffe og kage i pausen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-11-2018, kl. 11:50

Ugedag Søndag
Holdnr826023
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

04-11-2018 Søndag 11:50  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og guide tur retur fra Hellerup Station til Malmö Musikteater, rundvisning i teatret, frokost med 1 glas vin samt kaffe og kage i pausen og så gode billetter til musicalen. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før turen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.