Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Magtens smykker, Koldinghus

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Særudstilling i anledning af Koldinghus' 750-års jubilæum, hvor prægtige og kongelige smykker fortæller om magt og stil i perioden 1268 til i dag. Gennem et udvalg af danske og europæiske smykker formidler udstillingen smykkekunstens fascinationskraft, som den har udtrykt sig i magtens centrum igennem 750 år. Udstillingen samler for første gang nogensinde nogle af verdens mest sagnomspundne og historiemættede smykker, som magtfulde mænd og kvinder igennem 750 år har båret. Udstillingen viser et enestående udvalg af diademer og ringe, kæder og kroner, ordenstegn og medaljer, hvor ædelmetaller, ædelstene, diamanter og perler er gennemgående træk. Besøget begynder med en guidet rundvisning i særudstillingen, herefter tid på egen hånd og frokost.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-09-2018, kl. 07:50

Ugedag Søndag
Holdnr825073
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

30-09-2018 Søndag 07:50  -  16:10

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og guide tur-retur fra Hellerup Station til Koldingshus. Entré og rundvisning i udstillingen med Dronning Margtrhes smykker m.fl., frokostbuffet med 1 glas vin, kaffe og chokolade i bussen. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før turen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.