Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Carlsberg med middag på toppen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Carlsberg er under gennemgribende forandring - fra industrianlæg til lækker bydel med 9 tårne, campus, kreative erhverv og ikke mindst omkring 3000 nye spændende boliger. Bydelen bliver en unik blanding af fredede bygninger, nybyggeri tegnet af Danmarks bedste arkitekter og ikke mindst nye byrum der fortsat spejler Carlsbergs fortid som bryggeri. En del er færdigt, men der er forsat store huller i jorden, rå beton og en følelse af, at her skabes fremtiden. En byvandring som binder fortid, nytid og fremtid sammen - en historie som starter med en familie og et bryggeri, og som i dag er en historie om en international virksomhed og en ny bydel. Vi slutter med et overblik fra toppen af det nye Hotel Ottilia. Her serverer den italienske restaurant Tramonto pasta, alt mens vi nyder udsigten.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-05-2020, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr2022031
Adresse Carlsberg Station
Tapperitorvet 9
1799 København V
LokaleFøtex
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

20-05-2020 Onsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Carlsberg Station ved Føtex. Turen omfatter guidet byvandring i Carlsberg bydel ved kulturhistoriker Lisa Elsbøll. Vi slutter turen på toppen af Hotel Ottilia. Her serverer den italienske restaurant Tramonto pasta, mens vi nyder udsigten. (Maden - eksklusiv drikkevarer er inkluderet i kursusprisen)

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.