Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Harsdorffs Palæ og Brønnums Hus

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Historiske vidundere med verdenskunst på Kongens Nytorv. Vi skal på rundvisning med direktør Andreas Karberg, der vil fortælle om stedernes interessante historie, om dekorationerne og om den nutidige anvendelse mens vi nyder et glas bobler. Under vores rundvisning, i det usædvanlig smukke Harsdorffs Palæ, vil vi høre om arkitekten C.F. Harsdorff´s spændende liv, hans hus og virke i Danmark i slutningen af 1700-tallet. I dag står huset fantastisk flot efter en grundig restaurering med al respekt for det gamle hus og dets oprindelige bygherre. Brønnums Hus var den første beboelsesejendom, der blev opført på Gammel Holmen. I mere end 125 år husede den Café Brønnum, som især var populær blandt skuespillere, kunstnere og teatergængere. Og senere blev den brugt til Det Kongelige Teaters billetkontor.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-11-2019, kl. 17:00

Ugedag Mandag
Holdnr921663
Adresse Harsdorffs Palæ
Kgs. Nytorv /Tordenskjoldsgade
1050 København K
LokalePalæet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

11-11-2019 Mandag 17:00  -  18:45

Faktaoplysning

Bemærk Dette arrangement omfatter 2 rundvisninger ved Andreas Karberg. Under besøget serveres et glas champagne e.l. Vi mødes på Kgs. Nytorv - ved hjørnet til Tordenskjoldsgade, 1050 Kbh. K

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.