Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Eya Ro Rosendahl
Ledige pladser

Søndagsyoga 4 - Levende hænder

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

LEVENDE HÆNDER - AFSPÆNDTE UNDERARME
Disse 3 timer er en velfortjent pause til dine hænder og underarme. Spændinger fra disse områder kan have sammenhæng med spændinger i skuldre og nakke. Vi vil arbejde med øvelser der blødgør og afspænder hænder og underarme samt udforske samspillet med resten af kroppen. Særligt godt for dig som bruger meget tid ved computeren. Derudover vil vi arbejde med mindfulness i bevægelse og undersøge hvordan vi gennem en øget kontakt til vores hænder kan skabe et større nærvær i vores hverdag. Der indgår ligeledes meditation og mindfulness, refleksion samt afspænding af hele kroppen.
.
SøndagsYoga er en serie af workshops hvor vi fordyber os, sætter tempoet ned og hvor vi har god tid - alt sammen så du kan få den bedste oplevelse og en større indsigt i din krop og dit sind. Du får samtidig inspiration til mere og bedre bevægelse i din hverdag.
SøndagsYoga undervises af Eya Ro Rosendahl, uddannet Psyko-Motorisk terapeut (afspændingspædagog) og underviser i yoga og meditation.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-04-2020, kl. 10:00

Ugedag Søndag
HoldnrA-1973
Adresse Sandbjerg Fritidslokale 3
Møllevangen 15
3660 Stenløse
LokaleFritidslokale 3
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

19-04-2020 Søndag 10:00  -  13:00

Faktaoplysning

Niveau Begyndere/let øvede

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.