Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Worachit Hansen
Ledige pladser

Thaikøkken III

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Kom med på en helt særlig madoplevelse sammen med Worachit, som fortæller og lærer dig, hvordan ægte thaimad med de rigtige krydderier og råvarer skal laves. Fuldstændig som hun har lært det af sin mor og mormor. Retterne er enkle og velsmagende og lige til at kopiere hjemme i dit eget køkken.

Thailand byder på meget mere end bountystrande og krystalklart vand. De kulinariske oplevelser er lige så smukke som sit oprindelsesland og så er de super sunde. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med den asiatiske køkkenretning, har du chancen nu og der er ingen grund til at frygte chilien! Vi laver spændende forretter, tilpasset dine smagsnuancer, og pragtfulde hovedretter, der tager dine smagsløg med på nye eventyr. Du bliver introduceret til thaikrydderier og særlige grønsager og vi bruger udelukkende friske råvarer.
Medbring drikkevarer, viskestykker og en god køkkenkniv. Prisen er incl. råvarer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-06-2020, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr267426
Adresse Sjælsøskolen
Ravnsnæsvej 120
3460 Birkerød
LokaleSkolekøkken
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

07-06-2020 Søndag 11:00  -  14:30

Faktaoplysning

Bemærk Medbring drikkevarer, viskestykker og en god køkkenkniv. Prisen er incl. råvarer.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.