Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Louise Rasmussen
Ledige pladser

Nyt nordisk køkken

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Vi går på opdagelse i en kombination af det gamle nordiske køkken og det nye. Vi genfortolker og tvister de gode gamle retter og sexet brug af de gamle kendinge rødbeder, løg, og vores mange variationer af kål. Det ny nordiske køkken er kendt for sin eksperimenterende tilgang til mad, lavet af årstidens bedste ingredienser. Fx Nordisk risotto, æblesalsa, glaserede rodfrugter, fløderødbeder med hvidløg og timian, kammuslinger med gulerods puré og rugbrøds croutoner, blomkålssalat med hasselnødder og karse, sprødstægt spidskål, bondeomelet med kartofler, løg og spinat, benløse fugle, kartoffelpuré med trøffelolie og krydderurter, ostekage med et strejf af brombær.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-09-2019, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr967091
Adresse Buddinge Skole
Kildebakkegårds Allé 155
2860 Søborg
Lokalekøkken - 28
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

29-09-2019 Søndag 11:00  -  15:15

Faktaoplysning

Bemærk Udgifter til råvarer er inkluderet i kursusprisen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.