Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Corrado Calice
Ledige pladser

Italiensk madlavning

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Imponer dine gæster med ny viden og værktøjer fra det klassiske italienske køkken. Ved at udforske hemmelighederne bag den italienske madkultur lærer du hvordan du laver den bedste bolognese med hjemmelavet pasta og tiramisu til dessert. På kurset vil du lære grundlæggende teknikker til at lave alt fra bouillon til brød og pasta. Undervejs vil du udvikle dig fra at kunne lave de lækreste supper til at blive den bedste i familien til at lave lasagne. Desuden lærer du hvordan du kan improvisere i køkkenet så du kan lave sund og lækker mad ud af få ingredienser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-10-2019, kl. 16:00

Ugedag Onsdag
Holdnr967131
Adresse Søborg Skole
Frødings Allé 1
2860 Søborg
Lokaleskolekøkken
Holdtimer24
Antal mødegange6
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

02-10-2019 Onsdag 16:00  -  19:40
09-10-2019 Onsdag 16:00  -  19:40
23-10-2019 Onsdag 16:00  -  19:40
30-10-2019 Onsdag 16:00  -  19:40
06-11-2019 Onsdag 16:00  -  19:40
13-11-2019 Onsdag 16:00  -  19:40

Faktaoplysning

Bemærk Alle råvarer er inklusiv i kursusprisen. Undervisningen foregår primært på engelsk.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.