Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Jørgen Gornitzka
Ledige pladser

Bliv mester i flødeboller

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Det demonstreres hvor nemt det er at få chokoladen blank.
I små grupper fremstiller vi det lækre skum i flere smagsvarianter.
Undervejs vejledes der i, hvordan man undgår de mest almindelige fejl.
Skummet fyldes på bunde af både vaffel og marcipan, inden der overtrækkes med chokolade og pyntes.
De velsmagende mesterværker hjemtages i den udleverede emballage, sammen med et opskriftshæfte.

Vi bruger de bedste råvarer, bl.a. Valrhona chokolade og særlig udvalgte kvaliteter af marcipan.
Materialeudgifter er inkluderet kursusprisen. Medbring forklæde og viskestykke.

Der kan købes specielle ingredienser og redskaber til fremstilling af flødeboller, samt god chokolade på kurset.
Kursusleder Jørgen Gornitzka ejer firmaet Chokoman, og tabte sit hjerte til chokolade for mange år siden. Se mere på www.chokoman.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-09-2019, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr967108
Adresse Helsingør Skolen Rønnebær Alle
Egevænget 6
3000 Helsingør
LokaleSkolekøkkenet
Holdtimer3,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

04-09-2019 Onsdag 17:00  -  19:30

Faktaoplysning

Bemærk Materialeudgifter er inkluderet kursusprisen. Medbring forklæde og viskestykke

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.