Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Stine Lindenborg
Ledige pladser

Kultegning

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kul er et organisk materiale, der flyttes nemt rundt på papiret, hvilket kan være en udfordring og en befrielse. Kul bruges tit til at arbejde hurtigt og flyvsk som f.eks skitser og croquis, men materialet rummer meget mere end det. Der er mange udtryksformer og på denne workshop stifter vi bekendtskab med kullet og dets mange muligheder. I dagens løb arbejdes der med stilleben, fotografisk forlæg og evt. portræt. Formiddagen vil byde på introduktion til forskellige teknikker og kortere øvelser. Eftermiddagen bliver mere fri med mulighed for at fordybe sig i et personligt udtryk.
Medbring papir, meget gerne forskellig slags. Til kul er det en fordel med større format (A3 og op) og med struktur, så kullet kan gribe fat. Naturligt kul (willow charcoal) og viskelæder samt tegneviskelæder (knetgummi), fixativ evt. presset kul (compressed).

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-09-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr966201
Adresse Høje Gladsaxe 71 -
Gyngemosevej 7
2860 Søborg
LokaleUv.lok. 4, 1.sal
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

28-09-2019 Lørdag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Niveau Begyndere/let øvede

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.