Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Stine Lindenborg
Ledige pladser

Tuschtegning

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Tusch er en gammel tradition fra Asien, som dyrker ritualer og smukke stiliseringer. Det er en praksis, der knytter sig til rytme og mindfulness, motiverne tager ofte udgangspunkt i naturen og sæsonernes gang. Tusch er et materiale, der kan mange ting, det benyttes i alt fra vandige, flydende opløsninger til
helt tørre, kradsende streger ideelle til at fortolke grene eller bjergklipper. Du får om formiddagen en introduktion til materialet og dets muligheder, vi øver hvordan man holder penslen og bevæger den henover papiret i forening med vejrtrækningen for at få det smukkeste resultat. Om eftermiddagen åbner vi op for at kombinere tuschen med et moderne tvist, hvordan man sætter sit eget præg på tegningen ved at eksperimentere.
Prisen inkluderer materialer, medbring dog en tegneblok til at skitse og øve penselstrøgene på, samt tre små glas (evt. syltetøjsglas) og en klud.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-11-2019, kl. 10:00

Ugedag Søndag
Holdnr966211
Adresse Høje Gladsaxe 71 -
Gyngemosevej 7
2860 Søborg
LokaleUv.lok. 4, 1.sal
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

03-11-2019 Søndag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Niveau Begyndere

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.