Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Henrik Qvist
Ledige pladser

Natur- og dyrefoto - begyndere/let øvede

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Naturen er flot i foråret. I dette fantastiske landskab er der masser af motivmuligheder. Der er et rigt dyreliv på Grantoftegård. I løbet af dagen vil vi gennemgå, hvordan du får øje for motiverne i naturen og samtidig får styr på teknikken i kameraet. Du vil lære at udnytte lyset, komposition og perspektiv, dybdeskarphed, farvevalg, eksponeringsteknikker og dine forskellige "program"-muligheder i netop dit kamera. Du får masser af hjælp til at udnytte dit eget kamera fuldt ud. Vi gennemgår nogle små opgaver i praksis i løbet af dagen.

Det praktiske:
Medbring dit eget opladede spejlreflekskamera, gerne et stativ og evt. ekstra objektiver (vidvinkel, normal og tele), praktisk påklædning og en lille madpakke med drikkelse (Grantoftegård har en Café, der er åben).

Adressen: AOF Vestegnen Lautruphøj 5-7, 2.sal, 2750 Ballerup.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-09-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr192045
Adresse Grantoftegård
Pederstrupvej 69
2750 Ballerup
Lokaleforan
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

07-09-2019 Lørdag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Bemærk Naturen er flot i foråret. I dette fantastiske landskab er der masser af motivmuligheder. Der er et rigt dyreliv på Grantoftegård. I løbet af dagen vil vi gennemgå, hvordan du får øje for motiverne i naturen og samtidig får styr på teknikken i kameraet. Du vil lære at udnytte lyset, komposition og perspektiv, dybdeskarphed, farvevalg, eksponeringsteknikker og dine forskellige "program"-muligheder i netop dit kamera. Du får masser af hjælp til at udnytte dit eget kamera fuldt ud. Vi gennemgår nogle små opgaver i praksis i løbet af dagen. Det praktiske: Medbring dit eget opladede spejlreflekskamera, gerne et stativ og evt. ekstra objektiver (vidvinkel, normal og tele), praktisk påklædning og en lille madpakke med drikkelse (Grantoftegård har en Café, der er åben).

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.