Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Özlem Cekic
Ledige pladser

Özlem Cekic

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Hvordan kan vi bygge bro mellem befolkningsgrupper?
Danmark og verden omkring os oplever en massiv flygtningestrøm, og antallet af nydanskere i Danmark stiger. Der er derfor som aldrig før brug for en fælles referenceramme og skabe forståelse på tværs af forskelligheder.

Med sin "dialogkaffe" har Özlem besøgt forskellige grupper af troende - kristne, jøder, muslimer, ateister m.fl. - i håb om, at de i fællesskab kan bygge broer frem for at grave grøfter. Özlems velkendte brobygger-motto lyder, er der trods forskelligheder er mere, der binder os sammen, end der skiller os ad.
Med dét udgangspunkt har Özlem Cekic inviteret sig selv hjem til en lang række forskellige danskere - både folk hun var enige med, og folk hun var rygende uenig med.
Ud fra sine erfaringer kommer hun med oplæg til debat, og også med et bud på hvad man selv kan gøre for at række hånden ud til de mennesker, man måske tror man intet har til fælles med.

Özlem ser muligheder i den direkte dialog, og med sit brobygger-motto kommer hun med masser af ideer til, hvordan skoler, kommuner og virksomheder, kan bygge bro mellem befolkningsgrupper og skabe flere mønsterbrydere

Mere om dette kursus

Tilmelding via AOF Egedal


Kursusinformation

Start: 06-11-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr911406
Adresse Stenløse Kulturhus
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse
Lokalexx
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

06-11-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.