Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Andreas Kamm
Ledige pladser

Når verden flytter sig

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

De seneste års indvandrer- og flygtninge-strømme mod Europa fylder meget, både i den offentlige debat, og samtalerne ved middagsbordene landet over. I dette foredrag vil Andreas Kamm, tidligere generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, fortælle om flygtningeproblematikken set fra en humanitær vinkel.
Foredraget kommer også til at handle om at vurdere, hvordan fordrivelsesudfordringen med de 66 mio. flygtninge og de 250 mio. migranter vil udvikle sig i de kommende år. Herunder også betydningen af befolkningsvæksten, klimaforandringerne, fattigdommen og de meget komplekse og langvarige kriser, som vi oplever.
Hertil kommer konsekvenserne for vores værdier og den internationale retsorden. Hvad skal vi gøre?

Hør Andreas Kamm fortælle om hvorfor vi i følge ham- skal vi stå sammen, styrke fællesskaberne – FN, EU m.v. – og så må vi se i øjnene, at vi skal arbejde langsigtet, med mange sideløbende indsatser – og i meget lang tid. Derudover skal vi bruge betydeligt flere ressourcer end vi er vant til.

Andreas Kamm har arbejdet for Dansk Flygtningehjælp i mere end 30 år og har siden 1998 været generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp og har et indgående og nuanceret kendskab til emnet - både set fra et nationalt såvel som et internationalt perspektiv.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr911195
Adresse Kulturcenter Mariehøj
Øverødvej 246
2840 Holte
LokalePer Kirkeby -bygn A
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

23-10-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk pris inkl. kaffe/te

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.