Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Fie Hørby
Ledige pladser

Bliv klogere på dit parforhold

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Parforholdet er den vigtigste relation i familien, fordi det vand, der flyder mellem mor og far er det vand, børnene svømmer i. Det er relationen mellem far og mor, der skaber stemningen i hjemmet. Alligevel er de fleste tilbøjelige til ikke at prioritere parforholdet, og det ender derfor med at blive adfærdsvanskeligt.
Denne aften har fokus på parforholdet - og ikke på børn, da det bedste vi kan give vores børn er to forældre, der har et godt og stærkt parforhold.
Forskellighed er en forudsætning for vækst, men det kan være svært og give anledning til kamp frem for glæde. På den måde går vi glip af at lære både os selv og den anden bedre at kende. Prisen bliver, at vi på sigt glider længere væk fra hinanden, og at det derfor bliver svært at være sammen om at have børn.
Denne aften vil du lære, hvad der karakteriserer et stærkt parforhold, hvordan konflikter kan blive en berigelse frem for en belastning og blive klogere på, hvad der skal til for at skabe bedre kontakt og kommunikation i hverdagen mellem dig og din partner.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-10-2018, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr818173
Adresse Gentofte Hovedbibliotek
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup
LokaleØregårdssalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

25-10-2018 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.