Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Michelle Hviid
Ledige pladser

Skru op for livet

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

- Opskriften på lykke

De lykkeligste mennesker i verden er dem der tør give mest.

Dette foredrag tager udgangspunkt i Michelles bog, ”Skru op for livet - 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen”. Den er udkommet i 3. oplag, og Michelle er mest kendt for netop dette foredrag. Deltagerne elsker mildt sagt hendes gennemført autentiske stil. Michelle tror på, at de lykkeligste mennesker er dem, som deler mest. Dem, der giver mest. Dem, der ikke slår automatpiloten til. Dem, der tør mærke efter og handle på det de mærker!

I foredraget inspirerer Michelle sine deltagere til, hvordan de selv kan lave et ’manifest’ for, hvordan man vil leve sit liv mere motiveret, mere modigt og sjovere. Det kræver, at vi tør gøre noget i morgen, som vi ikke gjorde i dag.

Michelle deler hudløst de handlinger og erfaringer, der har gjort hende i stand til at tage en stor bid af livet, hver dag. Og, som har gjort hende til en af de mest populære foredragsholdere i Danmark.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr190449
Adresse Skovlunde Kirke
Lundebjerggårdsvej 3 A
2740 Skovlunde
LokalePejsestuen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

21-10-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.