Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Jan Grarup
Få ledige pladser

Rwanda - et folkemord- NY dato: 3/12

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Den 21. marts rejste Jan Grarup tilbage til Rwanda og genbesøge mange af de steder, han tog billeder af for 25 år siden da folkemordet var på sit højeste. Han rejste tilbage for at mindes, for at se - og for at fotografere. Rejsen blev på en gang en personlig rejse tilbage til det sted og de begivenheder, der udløste Jan Grarups PTSD, og et forsøg på med nye fotografier at vise, hvordan man som nation kan samles og mod alle odds rejse sig igen efter voldsomme og traumatiske hændelser. Jan Grarup viser med sine fotografier nogle af de værste sider af menneskets natur, men formår samtidig at skabe glimt af håb med sin måde at fremhæve menneskelige egenskaber som overlevelse, omsorg og kærlighed.
Vi ser brændpunkterne, som de ser ud set gennem Jans kamera, og fortæller os om vigtigheden af at dokumentere de menneskelige historier, der ellers ikke ville blive fortalt. Et spændende foredrag om international politik, en nations kollaps og et folks genrejsning - samt helt enestående nye og gamle billeder fra Rwanda.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-12-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr918113
Adresse Gentofte Hovedbibliotek
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup
LokaleØregårdssalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

03-12-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.