Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Charlotte Bech
Ledige pladser

Reagensglasmad - er det sundt?

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Reagensglaskød, Frankenstein Food, drivhuskød eller kunstigt kød- kært barn har mange navne. Nu kan man spise en burger med en bøf af kød, der aldrig har siddet på en ko, men som Hollandske forskere eksperimenter med i reagensglas. Om 10 år kan det hakkede kød i køledisken være af samme kunstige slags. Er det noget du kunne tænke dig at spise? Vi stiller skarpt på kunstige bøffer og vil gerne høre din mening. En spændende debat om bl.a. forbrugeraccept, masseproduktion, celledeling og mad kan begynde…

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr915081
Adresse Gladsaxe Hovedbibliotek
Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg
Lokalelille sal
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

23-10-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Foredragsholder er læge Charlotte Bech.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.