Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Sanne Bjerg
Ledige pladser

Kunsten at begå fejl

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Med udgangspunkt i sit eget livs mange fejltagelser fortæller Sanne Bjerg humoristisk og inspirerende om hvordan angsten for at begå fejl kan blive så lammende, at livet nærmest går i stå.
I en verden gennemsyret af konkurrence og billeder af det perfekte liv, kan man blive så bange for at blotte sig i al sin fejlbarlighed, at man aldrig lader nogen se hvem man virkelig er. Men så er konsekvensen let en afgrundsdyb ensomhed. Muligheden for at elske og blive elsket opstår først, når man vover at stå ved sine egne fejl og mangler. Efter i mange år at have været fanget i den fælde, hvor intet er godt nok, valgte Sanne Bjerg at gøre oprør mod sine indre kritikere. I dette foredrag fortæller hun om hvordan hun endelig fandt modet til at opgive kontrollen og kaste sig ud i tilværelsen uden sikkerhedsnet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-11-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr916193
Adresse Gentofte Hovedbibliotek
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup
LokaleØregårdssalen
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

04-11-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Foredrag ved Sanne Bjerg. Læs mere på: www.mentalbæredygtighed.nu

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.