Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Lokal Rundviser
Ledige pladser

Besøg i Københavns Lufthavn

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Tag med på en lufthavnstur specielt tilrettelagt for AOF. Efter en introduktion går vi gennem lufthavnsbygningen ud i en CPH bus og kommer via sikkerhedskontrollen ind på lufthavnens afspærrede område. Under busturen, som varer ca. 1½-2 timer, kører vi langs det 29 km. lange hegn, og hører bl.a. lufthavnens historie og om planerne for den store udbygning. Vi stopper 2-3 gange og ser snerydningskøretøjerne og den ene af lufthavnens brandstationer. Turen foregår primært i bus. Rygning er ikke tilladt på turen, heller ikke udendørs.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-05-2020, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr2022871
Adresse Københavns lufthavn
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup
LokaleTerminal 2- pult 156
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

13-05-2020 Onsdag 17:00  -  19:30

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Københavns Lufthavn, Terminal 2 i den vestlige ende. Alle deltagere over 15 år skal medbringe gyldigt pas eller kørekort til sikkerhedscheckin. Børn under 15 år kun ifølge med voksne. Lufthavnens sikkerhedsregler er gældende for denne tur. Alle deltagere skal ved tilmeldingen oplyse navn og cpr.nr. Turen er ikke egnet til kørestolsbrugere. OBS: til dette arrangement skal vi meddele oplysninger om cpr.nr. og navn på alle deltager til Københavns Lufthavn før besøget - af sikkerhedsmæssige årsager.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.