Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Henrik Engelbrecht
Ledige pladser

Med H.C. Andersen i operaen

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

H.C. Andersen går i operaen over det meste af Europa. Han oplever 1800-tallets megastjerner som Maria Malibran, Giulia Grisi og Jenny Lind, de splinternye operaer af Verdi og Wagner, og han skriver hjem om den vilde oplevelse af at sidde i de enorme operahuse i Napoli, Wien og Paris. Tag med H.C. Andersen i operaen. Vær med helt fra begyndelsen, da han selv som teenager drømmer om en stor sangerkarriere og synger i koret på Det Kongelige Teater - og oplev ham få kastet mange af de operatekster, han forsøger sig med, da han bliver fyret som sanger, direkte i hovedet igen af Det Kongelige Teaters direktion.
Operaeksperten Henrik Engelbrecht er guide på en levende og underholdende tur tilbage til Danmarks og Europas operaverden af i går ved hjælp af Andersens egne dagbøger, rejsebreve og operatekster.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-01-2020, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
HoldnrA-1904
Adresse Stenløse Kulturhus
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse
LokaleStore scene
Holdtimer2,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

21-01-2020 Tirsdag 19:00  -  21:05

Faktaoplysning

Forudsætninger Ingen

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.