Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Jens Andersen
Ledige pladser

Kim Larsen - Mine unge år

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

KIM LARSEN - MINE UNGE ÅR [Du har billede]
Med udgangspunkt i sin nye bog, "Kim Larsen. Mine unge år", fortæller Jens Andersen (kendt for sine prisbelønnede biografier om Thit Jensen, Tove Ditlevsen, H.C. Andersen, Astrid Lindgren og Kronprins Frederik) om den folkekære musikers farverige liv, der endte så brat i efteråret 2018, inden Kim Larsen og Jens Andersen havde færdiggjort den store erindringsbog, de var i gang med.
Vi skal høre om en faderløs opvækst på stenbroen og om lange lykkelige ferier på Fyn hos den bibelstærke, tegneglade morfar, der satte sit præg på en velopdragen dreng, der drømte om at blive enten cykelrytter eller luftakrobat, og fra begyndelsen havde et vågent men frygteligt genert øje til det modsatte køn. I ungdommen, hvor rockmusikken holdt sit indtog, forestillede Kim sig selv som enten skuespiller eller romanforfatter, men endte som skolelærer og spillemand.
Undervejs i foredraget trækkes der lange linjer gennem Larsens liv og hans mange sange - fra barndommens gade i Københavns nordvest-kvarter, Askov Højskole, det mislykkede skolelærerjob og slumstormerårene omkring 1968 på Christianshavn, hvor Gasolin blev til, men den unge vildmand også var fast besluttet på at gå sine egne veje.
Et muntert og musikalsk foredrag om mennesker, litteratur, sang og kærlighed, hvor der - med Kim Larsens ord og i Kim Larsens ånd - er "både til gården og til gaden". I samarbejde med Ballerup Bibliotek.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr190412
Adresse Ballerup Bibliotek
Banegårdspladsen 1
2750 Ballerup
Lokaleforhallen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

08-10-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.