Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Få ledige pladser

Spillemand på en Tagryg - musical på DNT

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Spillemand på en tagryg - er en af de største musicalsuccesser på Broadway. Nu har du muligheden for at høre forestillingens berømte sange med ørehængere som "Hvis jeg var en rig mand" og "Tradition" i den hidtil største danske opsætning med bla. Tommy Kenter, Anne-Mari Max Hansen og Jesper Asholt. Vi begynder dagen med rundvisning bag kulisserne, hvor vi hører om tilblivelsen af opsætningen. Herefter serveres en let frokost, inden vi skal opleve musicalen i teatersalen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-11-2019, kl. 12:30

Ugedag Søndag
Holdnr923523
Adresse Det Ny Teater
Gl. Kongevej 29
1610 København V
LokaleForhallen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

03-11-2019 Søndag 12:30  -  17:15

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter gode billetter til musicalen Spillemand på en tagryg, rundvisning ved intern rundviser på Det Ny Teater samt servering af let frokost med 1 drik. Børn og unge får 50 kr. i rabat pp.. Kontakt kontoret. OBS: tilmelding til og betaling for teaterarrangementer er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.