Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Få ledige pladser

Phantom of the Opera på Det Ny Teater

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Dansk teaterhistories største publikumssucces og den mest bekostelige og ekstravagante musical, vender tilbage til Det Ny Teater. Lad dig forføre af den tidløse historie om, at kærlighed besejrer alt, den uforglemmelige musik og besættelsen, der aldrig ville dø. Musicalen byder på nogle af de mest overdådige dekorationer, kostumer og special effects set på scenen nogen sinde. Kom med og se eller gense den ultimative musical og oplev magien på Det Ny Teater, der er som skabt til The Phantom of the Opera. Handlingen udspiller sig i pariseroperaen i slutningen af 1800 tallet, hvor en vansiret komponist, der skjuler sit ansigt bag en maske, huserer i operaens kældre. Han forelsker sig håbløst i den unge sopran Cristine og skyr intet middel for at fremme hendes talent og karriere. Skruppelløst terroriserer han operaens personale i bestræbelserne på at vinde hendes kærlighed gennem sin musik.
Aftnen begynder med en spændende rundvisning i store dele af teatret. Herefter skal vi nyde en god middag i Teaterkælderen, restauranten med de syngende tjenere, før vi skal nyde den iørefaldende musical.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-11-2018, kl. 16:25

Ugedag Torsdag
Holdnr823103
Adresse Det Ny Teater
Gl. Kongevej 29
1610 København V
LokaleForhallen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

22-11-2018 Torsdag 16:25  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Ved billetlugen. Arrangementet omfatter rundvisning på teatret, middag med 2 retter og et glas vin. Billetter i priskategori A. Obs: Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.