Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Musicalen Seebach på Det Kgl. Teater

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Atter har Fredericia Teater opsat et mesterværk af en musical. Denne gang er det Tommy Seebach, som var "Grand Prix Kongen", der alt for tidligt måtte herfra. Siden hans bortgang har danskerne kastet deres kærlighed på Tommys søn Rasmus Seebach, som vel nok Danmarks største popidol i de seneste 6 - 7 år. Nu er fortællingen om far og søn, om op- og nedture blevet til en vidunderlig musical under navnet Seebach. Kom med på en rejse gennem de sidste 50 års dansk musikhistorie: Fra 1960´ernes pigtråd over 3 årtiers Melodi Grand Prix-vindere og især til toppen af vore dages hitlister - fra de helt store sceners rampelys til de mørkeste afkroge af livet bag dem. Vort arrangement begynder med en introduktion til musicalen, afholdt af en person fra Fredericia Teater. Herefter skal vi overvære musicalen fra gode pladser i teatersalen enten på gulvet eller balkonetagen. I pausen serveres et glas hvidvin og en sandwich.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-06-2018, kl. 18:15

Ugedag Tirsdag
Holdnr823283
Adresse Det Kongelige Teater
Kgs. Nytorv
1050 København K
LokaleForhal, Kgs. Nytorv
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

26-06-2018 Tirsdag 18:15  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Vort arrangement begynder med en introduktion til musicalen, afholdt af en person fra Fredericia Teater. Herefter skal vi overvære musicalen fra gode pladser i teatersalen enten på gulvet eller balkonetagen. I pausen serveres et glas hvidvin og en sandwich.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.