Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Cirkusrevyen og Jernbanerestauranten

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Rigtigt mange mennesker overværer hvert år den populære Cirkusrevy på Bakken, hvor tidens aktuelle begivenheder behandles på humoristisk vis ledsaget af sang, dans og musik. Overvær denne forestilling med AOF, hvor vi skal opleve Ulf Pilgaard på scenen måske for sidste gang, inden han går på pension. Bakken er verdens ældste forlystelsespark og vi udleverer en folder omhandlende Bakkens historie på dagen. Vi begynder vores hyggelige aften med at gå rundt i Korsbæk for at komme i den rette stemning, inden vi skal nyde en god gammeldags middag hos tjener Bolt på Jernbanerestauranten. Efter middagen spadserer vi over for at overvære årets Cirkusrevy, hvor vores lattermuskler, helt sikkert, kommer på arbejde.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-08-2020, kl. 17:30

Ugedag Mandag
Holdnr2023512
Adresse Dyrehavsbakken
Dyrehavevej
2930 Klampenborg
LokaleIndg. til Korsbæk
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

24-08-2020 Mandag 17:30  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Aftenen omfatter To-retters menu i Jernbanerestauranten med en drik. Der udleveres en folder på dagen forfattet af Pia Mengel, Der er lejlighed til en rundtur på Bakken før vi skal nyde årets Cirkusrevy. OBS: tilmelding til og betaling for teaterarrangementer er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.