Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Venteliste

Anna Netrebko -Operagalla i DR-byen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Atter bliver det muligt at høre vores tids største operadiva, den russiske sopran, Anna Netrebko. Denne gang er hun i følgeskab med sin mand, tenoren Yusif Eyvazov. Han er en lyrisk-dramatisk tenor i italiensk stil. Parret synger denne aften arier af bl.a. Puccini, Mascagni og Leoncavallo og selvfølgelig er kærlighedsduetter repræsenteret denne aften. Inden forestillingen er der introduktion til aftenens musikalske oplevelse og i pausen serveres der bobler.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-11-2019, kl. 18:45

Ugedag Lørdag
Holdnr923543
Adresse DR-byen
Emil Holms Kanal 20
0999 København C
LokaleKoncerthusets indg.
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

09-11-2019 Lørdag 18:45  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter introduktion til aftenens musikalske oplevelser ved koncerthusets personale og i pausen serveres et glas "Champagne" og noget salt. Ved ankomst udleveres koncertbilletterne samt et hæfte om DR Koncerthusets historie udarbejdet af Pia Mengel, AOF. Der er reserveret begrænset antal pladser i Prisgruppe B - skråt bag ved/siden af orkestret. OBS: tilmelding til og betaling for teaterarrangementer er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.