Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Lübeck Julemarked

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Oplev rigtig julestemning i Lübeck.
Få byer er så "julede" som Lübeck. Rammerne er enestående - byen oser af historie. 5 store imponerende teglstenskirker og smukke købmandshuse langs floden. Gader og pladser som indbyder til handel og hygge.
Der synes at være en duft af marcipan, kanel og glühwein over hele byen i december. Der er flere julemarkeder i byen - både noget for voksne og barnlige sjæle.
Dette er en juletur med både kultur og indkøbsmuligheder. Vi kører fra København tidligt, og når frem til Lübeck omkring frokost, hvor vi spiser på det historiske og stemningsfulde "Schiffergesellschaft".
Efter frokost er der en byvandring med både kirker, købmænd, salt og marcipan.
Der er også afsat tid til indkøb. Julemarkerne byder på alverdens gaveidéer og butikkerne byder på et mere traditionelt udbud. Specielt er Lübeck Marzipan-Speicher - butik, museum og konditori - hvor alt drejer sig om marcipan.
Nyd kaffe og kage her eller find et hyggeligt sted med godt øl, hvilket Lübeck også er kendt for. Sent på eftermiddagen kører vi mod Danmark igen - fyldt med julestemning og måske nogle gode juleting.

Det er en lang dag med flere timers køretid begge veje og sejlads med Rødby-Puttgarten. Planlæg derfor gerne med lidt mad og drikke til fortæring i bussen.

Turleder: Kulturhistoriker Lisa Elsbøll
Prisen er inkl. bus, frokost og guide

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-12-2017, kl. 07:00

Ugedag Fredag
Holdnr721215
Adresse Lyngby
Lyngby station
2800 Kgs. Lyngby
LokaleBag stationen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

01-12-2017 Fredag 07:00  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk Prisen er inkl. bus, frokost og guide

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.