Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Erichsens Palæ og let måltid

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Efter Københavns brand i 1794 havde vi heldigvis driftige handelsmænd, der var med til at genopbygge den ødelagte by. En af disse, agent Erich Erichsen, henvendte sig i 1798 til tidens store arkitekt C.F. Harsdorff, og fik ham til at tegne den fornemme bygning på Kongens Nytorv kaldet Erichsens Palæ. Som årene gik, forfaldt ejendommen, men takket være den nuværende lejer Danske Bank, er palæet blevet nænsomt restaureret. Lokalerne er fulde af smukke møbler, malerier, tæpper og andre kunstgenstande fra 1700-tallet og lokalerne er så tidstypiske, at de flere gange har dannet kulisse til film og tv-optagelser bl.a. Bryggeren. Ud over disse lokaler skal vi også se nutidige repræsentations- og mødelokaler i den gamle banks smukke hovedkvarter - bl.a. Bellevuesalen med vægmalerier lavet af superrealistkunstneren Niels Strøbæk - samt nogle af de lokaler bankens direktion benytter. Vi slutter med et let måltid på Bistro Royal.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-03-2018, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr822133
Adresse Erichsens Palæ
Laksegade 7
1063 København K
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

14-03-2018 Onsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter en rundvisning med Danske Bank som vært. Herefter nyder vi et let måltid eksklusiv drikkevarer på Bistro Royal.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.