Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

ØsterGros hængende køkkenhave

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

På Østerbro har en gruppe "Haveglade mennesker" startet Danmarks højest beliggende køkkenhave i en storby. Haven er på 600 m2, og man dyrker på 110 tons jord. Alt er økologisk, og vi skal se og høre om udviklingen i projektet, der begyndte i 2013, hvor 3 unge mennesker - Kristian, Sofie og Livia - fik ideen om at starte et landbrug midt i København. De ville vise, hvordan man kunne dyrke grøntsager økologisk, have fokus på madspild og inspirere andre gennem deres projekt. Stedet indeholder også en populær restaurant: Gro Spiseri, hvor man serverer en 5 retters menu baseret på egne produkter, dog har man aftale med et landbrug om at levere kød. Menuen er årstidsinspireret og indeholder min. 1 ret med kød samt dessert. AOF har været så heldige at kunne reservere hele restauranten den 15.06 2018. Vi begynder med rundvisning og foredrag, hvorefter vi nyder den lækre menu i Gro Spiseri og slutter med kaffe i havens bænkeområde.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-06-2018, kl. 16:15

Ugedag Fredag
Holdnr822193
Adresse ØsterGRO
Æbeløgade 4, taghaven
2100 København Ø
LokaleTaghaven
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

15-06-2018 Fredag 16:15  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré og rundvisning i ØsterGros hængende køkkenhave, derudover skal vi opleve en lækker 5-retters menu i den populære restaurant Grospiseriet inklusiv 1 glas vin samt kaffe. Maden er primært lavet med egne, økologiske produkter,- dog leveres kødet fra et økologisk landbrug. Middagen starter ca. kl. 17:30.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.