Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

FN-byen i Nordhavnen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Den verdensomspændende organisation FN har i adskillige år haft til huse i ØK´s gamle hovedkvarter i Nordhavnen. Nu har organisationen fået vokseværk, og er flyttet ind i den nye stjerneformede bygning, tegnet af arkitektfirmaet 3 x N. Bygningen ejes af ATP, PensionDanmark og By&Havn. Byggeriet kommer til at huse ti FN organisationer, når det er færdigbygget, og vil dække et areal på 45.000 kvm + 5.000 kvm kælder. Hermed bliver København verdens 6. største FN by. Huset har i alt 8 fingre og når alle stillinger er besat, vil stedet være arbejdsplads for ca. 1800 personer, danskere såvel som udlændinge. Det er et meget spændende hus, hvor nytænkning har været en af hovedhjørnestenene i det bæredygtige byggeri. Solceller på taget leverer en stor del af energiforbruget, vand fra Øresund køler det ned, toiletterne bruger regnvand og en særlig afskærmning holder på varmen efter fyraften. FN organisationen er værter for rundvisningen i huset.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-04-2018, kl. 12:30

Ugedag Onsdag
Holdnr822103
Adresse Café Det Simrer
Melchiors Plads 3
2100 København Ø
LokaleCafé Det Simrer
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

04-04-2018 Onsdag 12:30  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Mødetid er kl. 12:30 på caféen "Det Simrer" på Melchiors Plads 3, hvor vi nyder en tapastallerken og 1 glas hvidvin, som er inkluderet i kursusprisen. Efter frokost spadserer vi over til FN-Byen, hvorefter alle skal igennem et sikkerhedstjek før rundvisningen. Undervejs vil Pia Mengel fortælle lidt om området, vi går igennem.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

FN-byen i Nordhavnen

Ledige pladser
Torsdag 05-04-2018, kl. 12:30-15:50 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Pia Mengel