Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Erik Mortensens udstilling på Designmuseet

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Erik Mortensen på Designmuseet med udstillingen: I am Black Velvet. Det er atter lykkedes at arrangere en fantastisk udstilling om Frederikshavner kunstneren Erik Mortensen. Han kom til Paris som ganske ung, så ung at Paris kom til at præge ham. Han står for det ypperligste inden for håndværk og kvalitet relateret til mode. Han blev Balmins højre hånd og gjorde i hele sin karriere Danmark stor ære inden for haute coture, som er det ypperste inden for mode. Selv i 2017 er dette interessant, fordi det Ikke handler om stil, men om debatten omhandlende modes bæredygtighed, hvilket Designmuseet fremover vil sætte i fokus. Erik Mortensen døde alt for tidligt i 1998, og boet forærede i første omgang museet en stor mængde af hans tegninger og senere 90 kjoler. Ja, hvem der bare ejede en kjole designet af Erik Mortensen. Vi kan blive ved med spændende historier om Erik Mortensen, et elskeligt menneske, men dem gemmer vi til vor rundvisning i Designmuseet ved lokal guide.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-11-2017, kl. 12:00

Ugedag Fredag
Holdnr722463
Adresse Designmuseum Danmark
Bredgade 68
1260 København K
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

03-11-2017 Fredag 12:00  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré og rundvisning med intern guide på Designmuseum København med særudstillingen om Erik Mortensens værker. Derudover serveres et stykke smørrrebrød og et glas vin på Cafe Oscar, som ligger 150 m fra Designmuseet.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.