Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Krogs Fiskerestaurant

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I 1910 øjnede Christian Krog en oplagt mulighed for at åbne en fiskerestaurant på Gl. Strand - lige der hvor fiskekonerne hver dag stod og solgte deres friskfangede fisk. Han ansatte de bedste kunstnere og arkitekter, som byen havde til at skabe de smukkest tænkelige rammer for en god spiseoplevelse. Først var stedet et folkeligt spisested, senere blev det for de kongelige, og i dag serveres der fiskeretter (og enkelte kødretter) for alle, der værdsætter gastronomi af høj kvalitet. Mange anekdoter har også knyttet sig til stedet gennem tiderne. Traditionerne fra Christian Krog´s tid er man stolte af og fraviger aldrig princippet om høj kvalitet og friske råvarer. Selv i 2017 er Krogs Fiskerestaurant en af de fornemste og mest traditionsrige spisesteder i København.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-11-2017, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr722553
Adresse Krogs Fiskerestaurant
Ved Stranden 38
1202 København K
LokaleRestauranten
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

16-11-2017 Torsdag 17:00  -  19:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: En dejlig middag inkl.1 glas vin, vand og kaffe samtidig med, at vi skal høre om stedets historie. Spiser man ikke fisk bedes dette oplyses ved tilmeldingen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.